Erik Brindts Hjemmeside          Til forside

 

US Cars.

I 2006 begyndte jeg at interessere mig lidt for veteranbiler. Egentlig fordi jeg kom i tanke om den Ford Simca, mine forældre ejede først i tresserne. Dette kan du læse om andetsteds på hjemmesiden.

Det førte imidlertid til, at interessen for ældre amerikanske biler blev vakt. Efter gennem længere tid at have studeret udbuddet på E-Bay, blev jeg klar over, at det skulle være en Chevrolet Bel Air fra 1957.
Det blev starten på mange måneders ihærdig venten på den rigtige bil til den rigtige pris. Da den omsider blev fundet og købt i Sacramento, Californien, ventede mange neglebidende ugers venten på at den kom hjem til Danmark.
Forløbet af dette kan du læse om  her

Efter bilen var ankommet, meldte jeg mig ind i "american-wheels", der er en klub for ejere af amerikanske biler - både gamle og nye biler.
Klubben laver forskellige arrangementer i løbet af året. Et af de arrangementer, jeg synes er meget sjove at deltage i, er når vi udstiller vores biler i forskellige byer f.eks. i forbindelse med en byfest o.l.
Kig forbi og se billederne af alle de flotte biler.

Billedet til højre viser mit første møde med bilen, da den blev kørt ud af hallen hos speditøren i Århus den 13. juni 2006.   Flere Fotos
 
Sidst i december 2007 - 24 timer før årsskiftet
2008 anskaffede jeg min anden amerikaner.

Læs mere om det    her

Sidst i juni 2008 anskaffede jeg en ny amerikaner, som ankom til Danmark i oktober.

Læs mere om det   her
 

I maj 2009 blev en englænder indkøbt. Den ankom til Danmark i juli.

Læs mere om det   herI August 2010 købte Dorte en Ford Mustang. Den ankom til Danmark i november.
Læs mere om det   Her
I september 2012 købte Dorte og Erik en ny amerikaner. En Chevrolet Impala 1958. Den kommer til Danmark i løbet af et par måneder.
Læs mere om det
 her


                Til Biler                              Til Toppen

 


Min første "amerikaner" dukker frem.