Erik Brindts Hjemmeside          Til forside

Sjove køretøjer

Nedenfor kan du se fotos af nogle sjove, interessante, spændende eller flotte køretøjer, jeg tilfældigvis er stødt på.

Denne Trike mødte jeg på campingpladsen i Rüdesheim 22.07.08 Og den havde denne lille campingvogn på slæb. Little Guy hedder den.
En flot gejlet Trabant med en lille campingvogn bagefter på en rasteplads i Tyskland. Austin Healey Sprite 1959. Bilen i sig selv er måske ikke så "sjov", det er mere historien bag. En moden dame kom tilfældigvis kørende forbi min kammerats gård og holdt ind for en snak. Bilen havde hun haft fra ny og havde altid være opbevaret i opvarmet garage. Flot køretøj på de originale UH nummerplader, der fortæller at bilen er fra Aalborg. 28.06.2010
Dette får i ulveklæder mødte jeg på Campingplatz Schloss Helmsdorf. Hesten på fronthjelmen minder lidt om en Mustang. Bagdelen løfter sløret for, at det er en Smart Roadster (2003-2005). Den lever da op til sit navn.
Samme sted kom en moden dame kørende i regnvejr i denne mystiske bil. Nærmere studie viste, at det er en Opel jubilæumsmodel. Jeg har ikke været i stand til at opdrive noget nærmere om bilen.
Samme sted faldt jeg for denne Mercedes, som ofte stod på P-pladsen. Billederne taler helt for sig selv. Bedre kan det næsten ikke gøres.
Ford Taunus 2,3 V6. Bilen i sig selv er måske ikke så speciel, men... ..som convertibel, er det ikke noget man ser (eller så) hver dag.
                                                                              Lundby Krat.
Heller ikke denne Opel Rekord med lad, findes der mange af.
                                                                           Lundby Krat.
I forbindelse med den årlige kåring af "Årets bil i Europa 2015" i Tversted, var denne Infiniti Q50 blandt deltagerne.
Det er en rigtig flot bil, som sikkert også "koster kassen". Nissans prestige mærke, som ikke kommer til Danmark, fik vi fortalt.
   

                           Tilbage til Biler                                     Til Toppen