Havnearbejder, Anton Lavrids Markussen
(1872-1936)
Sørine Caroline Isaksen
(1879-1964)
Kedelpasser, Valdemar Sigfred Edvard Gundersborg Lauridsen
(1900-1952)
Evanine Louise Sørine Christine Marcussen
(1910-)
Kaj Gundersborg Lauridsen
(1931-2013)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Tove Rosdal Pedersen

Kaj Gundersborg Lauridsen

  • Født: 21 Juni 1931, Rødekro, Rise Sogn, Aabenraa Amt 1
  • Dåb: 19 Juli 1931, Rise Kirke, Aabenraa Amt
  • Ægteskab (1): Tove Rosdal Pedersen
  • Død: 31 August 2013, Skagen By og Sogn, Hjørring Amt i en alder af 82 år
  • Bisat: 7 September 2013, Skagen Kirke, Hjørring Sogn

  Begivenheder i hans liv:

1. Nekrolog: Skagens Avis, 6 September 2013. Kaj kom i realskolen, hvorefter han blev smededreng, hvilket ledte til et maskinmesterstudie i København. I en tid, hvor uddannelse ikke var gratis og SU ikke noget, der automatisk tikkede ind på bankkontoen hver måned, formåede den unge esbjergenser at gennemføre en videregående uddannelse i København og dermed lægge verden for sine fødder. Med en ansættelse som maskinmester på et handelsskib blev London, New York, New Orleans, Havanna og Congo River således alle destinationer, som Kaj kunne fortælle den unge sygeplejerskestuderende Tove om, da han blev sejlet hjem til Danmark og indlagt efter at være blevet alvorlig syg i Mellemamerika. Sygdommen skulle dog vise sig at være held i uheld, da Kaj og Tove gik hen og forelskede sig og Kaj igen blev rask. De giftede sig, og en forårsdag i april 1955 kom deres førstefødte datter, Ann, til verden, og hun skulle siden blive storesøster til to brødre og en søster. Den nye tilværelse som familiefar fik Kaj til at skifte de syv verdenshave ud med danske farvande, og med sin nye ansættelse hos det danske fiskeriministerium måtte Kaj flytte sin familie fra Esbjerg til Nexø og fra Nexø til Nyborg, inden de slog sig ned og byggede hus i læ af Byfogedskoven i Skagen i 70'erne.


Kaj blev gift med Tove Rosdal Pedersen.

Kilder


1 Kirkebog, Rise Sogn. Rise Herred. Aabenraa Amt. Opslag 110. Side -. Nr. 25.
Kaj Gundersborg Lauridsen.

Forældre: Fyrbøder Valdemar Siegfried Edvard Gundersborg Lauridsen og Hustru Evanine Louise Sørine Christine født Marcussen i Rødekro.

Faddere: Se KB.


Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 25 December 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage.com; Ophavsret og vedligeholdelse af anersnabelabrindt.dk